torek, 23. februar 2016

NA KRILIH JEZIKA - NA KRILIMA JEZIKA 2016

Torek, 23. 2. 2016


Pozdravljeni,

za nami je 2. dan Na krilih jezika. :) Vsekakor smo se zelo trudili leteti v jeziku sosedov in se tudi opravičili za vse napake.

Bil je aktiven dan tako za naše goste kot tudi za naše uporabnike in seveda nenazadnje za nas vse.
Zjutraj so si gostje iz Šibenika in Pule ogledali enoto v Vojniku. Preizkusili so se lahko v šivanju ("utikanju"-po njihovih besedah) gobelina. Zelo so pohvalili tudi aktivnosti z glino, kjer so se lahko poigravali s svojo ustvarjalnostjo in domišljijo ("kuča, cviječe,...").
"Ljepo je bilo i voziti se sa kombijem."

V popoldanskem času smo ponudili našim gostom vse od hipoterapije (s palerinami, kljub dežju), plezalne stene, interaktivne mize v knjižnici in indijanskih delavnic v tipi-ju (kjer smo pregnali tudi dež). Nekateri so prvič jezdili, bili so navdušeni. Drugi so prvič plezali, ni jih bilo strah. Tretjim je bilo všeč "spajanje voča" (interaktivna miza). Vsi pa so se spremenili v ameriške domorodce, si naredili perjanico in si spekli "kobasice" ob ognju in glasbi. 
Maja Goleš se nam danes sicer ni pridružila, smo jo čakali:) Je pa zato priskočil Denis in zelo pomagal pri peki klobasic v tipi-ju.

Hvala vam vsem in vsakemu posebej! Bilo je zelo lepo sodelovati danes z vami in prijetno videti zadovoljne uporabnike na obeh krilih jezika:).

Le tako naprej ...

Vesna Bobek in Natalija PesjakNi komentarjev:

Objavite komentar